O nama

Kapacitet restorana je 50 mjesta što ga čini idealnim za organizaciju svih privatnih svečanosti, kao i za organizaciju proslava godišnjica mature, manjih svadbi i sl.

Neka restoran Vidikovac postane i Vaše omiljeno mjesto opuštanja i zabave u društvu prijatelja ili voljene osobe.
Vaše želje su naše želje pa ćemo nastojati da ih ispunimo. Očekujemo Vas ...
Nazovite : +387 36 831 534, ili pogledajte šta je novo na našoj internet stranici.

KVALITET + OSMIJEH + VRHUNSKA USLUGA = ZADOVOLJAN GOST!U 15 mjeseci kako postojimo, trudimo se ugoditi Vam, kako uslugom tako i ponudom, uz trud i maštovitost naših kuhara, pokušavamo osvojiti Vašu naklonost.

Velik dio naše ponude čine upravo jela bosanske kuhinje, jednostavna, ali vrlo ukusna, kako nepcu, tako i oku.
Uz to, imamo sreću nalaziti se na mjestu s kojeg se pruža jedinstven pogled na grad.
 Možda je to nekome svakodnevno, međutim, objedovat uz neometan pogled na Staru ćupriju poseban je užitak.

Prilikom izrade idejnog projekta kao i pri samoj izgradnji objekta „Vidikovac“ vodilo se računa o atraktivnostima restorana tj. širokim vidicima koji pričaju prekrasnu priču satkanu od bogate historije, prirodnih ljepota i tradicije.

Panoramski teleskom kojeg ćete dobiti dolaskom u restoran „Vidikovac“ priuštit će Vam ugodne i nezaboravne trenutke.
U mnoštvu ljepota u kojima će uživati Vaš pogled u Vašem oku će se između ostalog ogledati najljepši ukras grada Konjica – obnovljeni Stari kameni most na šest lukova kojeg miluje naša čista i nevina ljepotica Neretva.

No pustolovina Vašeg oka ne završava se tu, ide dalje od Tušćice preko Orašja, starogradske jezgre, Varde do željezničke stanice. Boravak u našem restoranu izuzetna je prilika za opuštanje i odmor, van gradske vreve i buke. 
            
Naš zadatak je da svakog gosta učinimo zadovoljnim i da ga podstaknemo na ponovnu posjetu o kojoj će sa zadovoljstvom pričati svojim prijateljima i poznanicima.

Taj zadatak u ovih petnaest mjeseci koliko postojimo uspješno obavljamo tako što našim gostima pored sladila za oči omogućavamo da osjete i uživaju u divnim i raznovrsnim mirisima i okusima naše vrhunske kuhinje.

Ukoliko želite sebi da priuštite nezaboravne trenutke, da osjetite miris,
okus i apetit koji je nemoguće kontrolisati, te želite ljubav na prvi zalogaj i atmosferu kakvu svaki pravi gurman zaslužuje onda zauzmite mjesto  u našem restoranu „Vidikovac“!

Dobro došli!

Foto Galerija

Nas Facebook Profil